Black Jack: Léčebná odrůda konopí od Sweet Seeds | Cannapio (2024)

  • S odrůdou Black Jacka se oproti jejímu názvu ani zdaleka nejedná o gambling
  • Black Jack je úspěšným nástupcem legendárního druhu marihuany Jack Herer, produkující velmi potentní a mezi pacienti široce oblíbené květy konopí

OdrůdaBlack Jackpocházející z dílen profesionálních španělských zahrádkářůSweetSeedsje v poslední době modelem, na který si rádi vsadí jak rekreační uživatelé konopí, tak i pacienti, kteří kvůli různorodým chorobám a nemocím léčebnou marihuanyzkrátka potřebují.

Model léčebného konopíBlack Jackje krosem mezi naprostolegendárním JackHererema úspěšnouIndikoupocházející pro změnuzrukouholandskýchSensiSeeds-BlackDominou. Black Jack je tedy výsledkem křížení klasickéSativys kompletní, nefalšovanouIndikou. Genetický mix je typicky hybridní a rostlina mápochopitelněco nabídnout z obojího spektra účinků.

“Účinek odrůdyBlack Jackje oproti adrenalinové záležitosti kasinových her paradoxně opakem. Většina uživatelů si vychvaluje pocit zpomalení a vydechnutí vedoucí k hluboké relaxaci.”

Léčebné efektyodrůdy konopí Black Jack

Jelikož se jedná o model marihuany, který obsahuje zejména léčebnýkanabinoidTHC (dosahující obsahem až přes 20%), můžete zde očekávat typicky psychoaktivní stav.Množstvínepsychoaktivního CBDse zde pohybuje okolo 1.1%, což zdaleka nestačí k tomu, aby docházelo k zmírnění nebo snížení efektů THC.Na druhou stranu je sev některých případech pacienti právě povysokém obsahu THCpoohlížejí, například vpřípaděpotřeby pomoci přichronickýchbolestech.

Například, profesionálové a konopní veteráni ze známého bloguZamnesia, hodnotí účinekBlack Jackanásledovně:

“Když jsme poprvé otestovali čerstvě usušeného Black Jacka, dostalo se nám přesně toho, co jsme čekali.Instantně si povšimnete naprosto labužnické kvality dýmu - jemného, nevlezlého a zkrátka takového, který si můžete dovolit vychutnat, ne se ho hned snažit “vyhnat”.Ohledně chuti je třeba podotknouti fakt, že Black Jack chutná stejně při nádechu i při výdechu. Zkušení uživatelé ví, že právě tato maličkost je známkou prvotřídního šlechtu.

Jak jistě víte, pozadí JackHererase skýtá v původních odrůdáchHazea Skunk, známých pro extrémně silné a prudké aroma. U Black Jacka tyto vonné vlastnosti můžeme pozorovat také,rozdílem je všakmix terpenůzděděných po modelu Black Domina, která květům zapůjčuje i leharoma sušeného ovoce.Přijde nám, že u Black Jacka je vůně a aroma vícevrstevná. Jedná se o delikátní terpenovou záležitost. Shodli jsme se, že jemnost vůně Black Jacka je příjemnější, než pouzesamotnékvětinové či naopak skunkové aroma.

Po chuti následuje naturálně účinek a efektkanabinoidůna tělo i ducha. Shodli jsme se, že se po Black Jackovi člověk cítí asi jako mix motivace aklídečku. Jeden z našich nejúzkostnějších testerů nám celou dobu vyzdvihoval, že se cítí o dost více vpohodě,než obvykle, a že dokáže mnohem hlouběji relaxovat. Co nás ale postihlo všechny, bylo hrozné sucho v puse. To se však dá lehce vyřešit.

Celkově se dá říct, že pokud máte sesilnými druhy marihuany zkušenost, můžete se Black Jacka s radostí chopit a začít ochutnávat, co se tělui hlavězlíbí. Ti z vás, kteří nekouří konopí na denní bázi, by měli postupovat opatrněji, a hlavně si dávat mezi jednotlivými dávkami dostatečně dlouhé pauzy.”

Recenze odrůdy Black Jack –MedicalJane

V případě recenzování a hodnocení odrůd léčebného konopí je třeba pamatovat na to, že se při léčbě marihuanou vyskytují velmi subjektivní pocity. Zážitky pacientů i rekreačních uživatelů se tak mohou pochopitelně lišit a pokud chceme odrůdu pochopit, je dobré zohlednit více názorů a pozorovat, v čem se shodují nejčastěji. Další z hodnocení modelu Black Jack pochází z profesionálního serveruMedicalJane, zaměřeného zejména na použití konopí v léčbě.

“Nejdříve jsem si myslela, že jeBlack JackkombinacíJackHereraspolu sBlackberry. Fakt, že byly květy velmi tmavé a typicky fialové,mě nechal v dojmu jistoty a správnosti mého předpokladu. Až po důkladném průzkumu jsem však zjistila, že se věc má krapet jinak...

Black Jack je ve skutečnosti křížencem Jacka s BlackDominou. Jakmile jsem se to dozvěděla, malinko jsem znejistěla. Co mám od tohoto mixu čekat? Musím uznat, že má nejistota přerostla ve zvědavost. Jak jistě všichni víme, JackHererv sobě nese silné genetické pozůstatky pravéHaze-neskutečnědominantníSativy.

‘Black Domina pochází naopak z extra Indických genů - kalifornského modeluOrtega,Hashplantu,Northernlightsa původníholandraceAfghani.’

Jak mě tedy ve výsledku účinek Black Jacka ovlivnil? Nejdříve musíte pochopit,že předchozí JackHererje jednou z nejoblíbenějších druhů konopí u nás (MedicalJane). Jeho kouř je unikátně jemný, až chladivý. Aroma JackaHereraokamžitě poznáte a hned víte, co od jeho kouře můžete čekat. Uživatelé přičuchnutí k čerstvým květům JackaHererapřirovnávají k nádechu čerstvě nasněženého sněhu.

Tato unikátní vlastnost se (díkybohu) přenesla i na Black Jacka. Dost možná se i vylepšila jemně ovocnou chutí poděděnou po Black Domině. Vlastně ne možná, ale určitě. Další z vlastností, které jsem si obzvláště cenila, bylo zlepšení soustředěnosti a schopnosti udržet pozornost. Nicméně, v pozadí účinku lze vycítit i lehké uvolnění napříč celým tělem, které můžeme přičítat genům z Indické strany. Velmi příjemný účinek.

Zlepšení soustředěnosti v kombinaci s lehkým, nepřemáhajícím zklidněním fyzického těla mi přijde nejlépe využitelné večer. Při večerní práci mi často dochází mentální energie. Během správně načasovaného účinku Black Jacka jsem však schopná pracovat ještě několik hodin navíc.

‘Z dosavadních zkušeností pacientů léčících se konopím lze pozorovat, že se odrůda konopíBlack Jackaplikovatv případě léčby poruch a nemocí jako je ADHD,fibromyalgie,deprese nebo svalových křečích.’

*Veškeré informace v tomto článku jsou čistě orientačního charakteru. Za popsané účinky, vlastnosti odrůd a informace podané osobami na serveruLeaflyneručíme.

Zdroj:zamnesia.com/medicaljane.com

Štítky

  • Cannabis indica
  • odrůdy marihuany
  • sem*nná banka
  • Léčebné účinky konopí
Black Jack: Léčebná odrůda konopí od Sweet Seeds | Cannapio (2024)
Top Articles
What music is at the Paris 2024 Olympics Closing Ceremony and who are the musicians?
News – dsaperformance.com
Wyoming Dot Webcams
Mw2 Other Apps Vram
Best Boxing Gyms Near Me
Miller Motte College Student Portal
Triple A Flat Tire Repair Cost
Dayton Overdrive
Craigslist Greenville Pets Free
Tyson Employee Paperless
Barbershops near me in Jupiter
Gay Pnp Zoom Meetings
Espn Masters Leaderboard
Lebenszahl 8: Ihre wirkliche Bedeutung
73 87 Chevy Truck Air Conditioning Wiring Diagram
Craigslist Jobs Glens Falls Ny
Lucifer Season 1 Download In Telegram In Tamil
The Courier from Waterloo, Iowa
Offsale Roblox Items are Going Limited… What’s Next? | Rolimon's
630251.S - CCB-PWRIO-05 - Vision Systems - Vision Systems In-Sight, Cognex - InSight 2800 Series - Accessories Cables / Brackets IS28XX -
Araxotok
Swissport Timecard
Drug Stores Open 24Hrs Near Me
Elm Nychhc Org
‘There’s no Planet B’: UNLV first Nevada university to launch climate change plan
Cric7.Net Ipl 2023
Seconds Valuable Fun Welcoming Gang Back Andy Griffith's Birthday A Top Wish So A Happy Birthday FZSW A Fabulous Man Kevin Talks About Times From Ten Day Weekend Fun Labor Day Break
Southern Food Buffet Near Me
Maine Marine Forecast Gyx
Louisiana Funeral Services and Crematory | Broussard, Louisiana
Lvc Final Exam Schedule
Gold Bowl Vidalia La Menu
Ancestors The Humankind Odyssey Wikia
Buzzy Shark Tank Net Worth 2020
Societe Europeenne De Developpement Du Financement
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
Megan Eugenio Exposed
O2 eSIM guide | Download your eSIM | The Drop
Tapana Telugu Movie Download Kuttymovies
Miawaiifu
KOBALT K15CS-06AC MANUAL Pdf Download
80s Z Cavaricci Pants
"Rainbow Family" will im Harz bleiben: Hippie-Camp bis Anfang September geplant
Business Banking Online | Huntington
Roseberrys Obituaries
G122 Pink Pill
Jacksonville Jaguars should be happy they won't see the old Deshaun Watson | Gene Frenette
This Eras Tour Detail Makes Us Wonder If Taylor & Karlie Still Have Bad Blood
Theresa Alone Gofundme
Ucla Football 247
Bucks County fall festivals and events to keep you busy through the season
Papitop
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5788

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.