HLN TRANSFERLIVE. Roman Yaremchuk op weg naar Olympiakos? » Krantenkoppen België (2024)

Table of Contents
Karen en Yony, ouders van Jules (3) en Qantu (6 maanden): “Onze kinderen hebben hier meer kansen dan in Peru” Scoutskamp in Limburg vroegtijdig afgebroken na ontdekking camera in douche: “De leiding is enorm aangeslagen” Na valse speculaties over verdachte van steekpartij Southport: menigte valt politie aan bij moskee, politie verdenkt extreem rechts van geweld ‘Wilders is een stokebrand, een geperoxideerde proleet’: 9 topverhalen die u na dit weekend kunt lezen Regeringsonderhandelingen gaan naar ‘de kern van alles’: arbeidsmarkt, pensioenen en fiscale hervorming Laagste aantal geboortes in België sinds 1942: “Niet per definitie slecht nieuws” Huwelijk van Therese en Frits heeft diamanten randje LIVE JUDO. ‘Geërgerde’ Gella Vandecaveye ziet hoe Casse olympisch geluk wéér niet aan zijn kant heeft: “Je kan er úren over discussiëren” Uitbater van het ‘beste terras van NL’ onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies Herbestemming Roterij Sabbe in Kuurne is rond BV 24/7. Wendy Van Wanten laat zich fileren en Hugo Sigal loopt James Corden tegen het lijf BNP Paribas wil vermogensbeheeractiviteiten Axa overnemen LIVE CERCLE BRUGGE – KILMARNOCK (do. 20u00). Muslic houdt troepen scherp op training daags voor beslissende Europese terugmatch Zoon van Brad Pitt en Angelina Jolie met spoed naar ziekenhuis gebracht Duitser ter dood veroordeeld in Wit-Rusland: video waarin hij bekent, roept vooral veel vragen op Italiaanse premier Giorgia Meloni wil samenwerking met China “nieuw leven inblazen” met 3-jarig actieplan TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Erdogan dreigt ermee Israël binnen te vallen Krimpende industrie remt groei Belgische economie Twee weekends Tomorrowland: 149 arrestaties, 11 drones in beslag genomen en groep gauwdieven opgepakt Het valt te hopen dat de volgende regering de nationale drugscommissaris haar werk laat doen Provincie Utrecht wil wolf afschieten na incidenten: “Kom niet met kleine kinderen naar bossen” Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” “Dit is mijn verloofde”: verklapt Lady Gaga dat ze gaat trouwen in virale video met Franse premier?

Karen en Yony, ouders van Jules (3) en Qantu (6 maanden): “Onze kinderen hebben hier meer kansen dan in Peru”

“Ik denk niet dat we onze kinderen materieel kunnen geven wat mijn ouders ons geven, maar uiteraard krijgen ze al onze steun en al onze liefde”, zegt Karen Bruggeman. Haar man Yony knikt: “Hard werken en geld verdienen is belangrijk, maar tijd voor mijn gezin is dat misschien nog meer.”

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Scoutskamp in Limburg vroegtijdig afgebroken na ontdekking camera in douche: “De leiding is enorm aangeslagen”

De zeescouts van Nieuwpoort hebben hun zomerkamp in het Limburgse Beringen drie dagen vroeger stopgezet dan voorzien, omdat de leiding een verborgen camera in de douche had ontdekt. Dat meldt ‘Het Nieuwsblad’. De ouders werden ingelicht en de politie is een onderzoek gestart.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Na valse speculaties over verdachte van steekpartij Southport: menigte valt politie aan bij moskee, politie verdenkt extreem rechts van geweld

Bij een moskee in de stad Southport hebben zo’n tweehonderd mensen stenen en andere spullen naar de politie gegooid. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om aanhangers van de extreemrechtse, anti-islamitische English Defence League (EDL). In de stad werden maandag drie kinderen doodgestoken.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

‘Wilders is een stokebrand, een geperoxideerde proleet’: 9 topverhalen die u na dit weekend kunt lezen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Lees meer »

De Morgen

Regeringsonderhandelingen gaan naar ‘de kern van alles’: arbeidsmarkt, pensioenen en fiscale hervorming

17:39 Vanaf maandag staat er federaal én Vlaams nog een stevige onderhandelingsronde op de agenda, alvorens een weekje verlof wordt ingelast. Formateur Bart De Wever gaat naar ‘de kern van alles’ in een not…

Lees meer »

De Tijd

Laagste aantal geboortes in België sinds 1942: “Niet per definitie slecht nieuws”

Sinds 1942 zijn er nog nooit zo weinig kinderen geboren in ons land. Het is een wereldwijde trend, zegt demograaf Pascal Deboosere. “Naar schatting zal de wereldbevolking vanaf 2070 of 2080 krimpen.”

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Huwelijk van Therese en Frits heeft diamanten randje

Frits Vanfleteren (84) en Therese Debaveye (84) hebben een diamanten randje rond hun huwelijksverjaardag: 60 jaar getrouwd. Therese is geboren op 5 juni 1940 in Kuurne als tweede in een gezin van tien kinderen. Ze ging werken vanaf haar 16 jaar eerst in de wasserij De Lelie en vervolgens was ze huisvrouw. Ze houdt van
The post Huwelijk van

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

LIVE JUDO. ‘Geërgerde’ Gella Vandecaveye ziet hoe Casse olympisch geluk wéér niet aan zijn kant heeft: “Je kan er úren over discussiëren”

Geen (halve) finale voor Matthias Casse op de Olympische Spelen. In de kwartfinale ging de judoka in de klasse tot 81 kilogram onderuit tegen de Japanner Nagase, die hem drie jaar geleden op de Spelen in Tokio ook al vloerde – toen in de halve finale. Casse dingt nu via de herkansingen nog naar het brons, maar had ongetwijfeld op

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Uitbater van het ‘beste terras van NL’ onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Herbestemming Roterij Sabbe in Kuurne is rond

De herbestemming van Roterij Sabbe in Kuurne is rond. Zo kan het vlaspark verder ontwikkeld worden. Dat was een van de 40 projecten die het gemeentebestuur deze legislatuur wou gaan uitwerken.
The post Herbestemming Roterij Sabbe in Kuurne is rond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

BV 24/7. Wendy Van Wanten laat zich fileren en Hugo Sigal loopt James Corden tegen het lijf

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

BNP Paribas wil vermogensbeheeractiviteiten Axa overnemen

20:35 De Franse bank BNP Paribas wil Axa Investment Managers (Axa IM) in het geheel overnemen voor 5,1 miljard.

Lees meer »

De Tijd

LIVE CERCLE BRUGGE – KILMARNOCK (do. 20u00). Muslic houdt troepen scherp op training daags voor beslissende Europese terugmatch

Na het 1-1-gelijkspel tegen het Schotse Kilmarnock is het alles of niet voor Cercle Brugge in de Europa League. Donderdag moet de Vereniging volop aan de bak willen ze zich plaatsen voor de derde voorronde. Zetten ze hun Europese parcours verder met een thuisoverwinning? Mis niets van de actie via deze liveblog.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

De Maaseikse zussen Paulien en Liesbet maken deze week hun opwachting in Met vier in bed. Met hun B&B Anthos kiezen ze voor een origineel concept, want de gastenkamers zijn gevestigd boven hun charmante bloemenwinkel mét ontbijt- en lunchhoek. Een succes, en toch sluiten ze binnenkort de deuren.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Zoon van Brad Pitt en Angelina Jolie met spoed naar ziekenhuis gebracht

De zoon van Brad Pitt en Angelina Jolie, Pax Jolie-Pitt (20), werd met een hoofdwonde naar het ziekenhuis gebracht na een verkeersongeval. Dat meldt Amerikaanse website TMZ.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Duitser ter dood veroordeeld in Wit-Rusland: video waarin hij bekent, roept vooral veel vragen op

In een opvallende video op de Wit-Russische staatstelevisie bekent de Duitser Rico Krieger dat hij van plan was een terroristische aanval uit te voeren. Hij zegt dat hij in opdracht van Oekraïne handelde. Het Wit-Russische gerecht veroordeelde Krieger tot de doodstraf, maar echt bewijs voor zijn schuld kan niet worden gevonden. De Wit-Russische mensenrechtenactivist Andrei Paluda heeft ook zijn twijfels

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Italiaanse premier Giorgia Meloni wil samenwerking met China “nieuw leven inblazen” met 3-jarig actieplan

Italië en China hebben een 3-jarig actieplan ondertekend om nauwer economisch te gaan samenwerken. Dat heeft de Italiaanse premier Giorgia Meloni aangekondigd bij het begin van een 5-daags bezoek aan Peking. Het bericht komt er op een opvallend moment, nu de handelsspanningen tussen China en het Westen opnieuw hoog opgelopen zijn.

Lees meer »

VRT NWS

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Erdogan dreigt ermee Israël binnen te vallen

Het Israëlische leger heeft luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte. Iran waarschuwt Israël intussen dat nieuwe militaire “avonturen” in Libanon “onvoorziene gevolgen” kunnen hebben. Lees hier

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Krimpende industrie remt groei Belgische economie

15:27 De economische activiteit in België is in het tweede kwartaal met slechts 0,2 procent gestegen, tegenover 0,3 procent in het eerste kwartaal. Dat is vooral te wijten aan de dalende activiteit in de in…

Lees meer »

De Tijd

Twee weekends Tomorrowland: 149 arrestaties, 11 drones in beslag genomen en groep gauwdieven opgepakt

De politie heeft tijdens de twee weekends van dancefestival Tomorrowland in totaal 149 mensen gearresteerd, een derde daarvan gerechtelijk. 29 verdachten van drugsdealen zullen voor de rechter komen.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Het valt te hopen dat de volgende regering de nationale drugscommissaris haar werk laat doen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Lees meer »

De Morgen

Provincie Utrecht wil wolf afschieten na incidenten: “Kom niet met kleine kinderen naar bossen”

In Nederland hebben de provincie Utrecht en diverse gemeenten een dringende oproep gedaan om voorlopig niet met kleine kinderen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in te trekken. De waarschuwing geldt voor het bosgebied in de gemeenten Leusden, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug en Zeist. In andere delen van de Utrechtse Heuvelrug geldt het advies om “zeer voorzichtig” te zijn.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

“Dit is mijn verloofde”: verklapt Lady Gaga dat ze gaat trouwen in virale video met Franse premier?

Lady Gaga (38) lijkt verloofd te zijn met haar Michael Polansky (46). De zangeres bevestigde het nieuws door de zakenman voor te stellen als “haar verloofde” aan de Franse premier Gabriel Attal (35) tijdens de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

HLN TRANSFERLIVE. Roman Yaremchuk op weg naar Olympiakos? » Krantenkoppen België (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6283

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.